Wie zijn wij? – Over ons

In samenwerking met bijvoorbeeld Volker Wessels bedrijven, Van Wijnen, BAM Bouw en Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV realiseren wij de ruwbouw montage (zowel nat beton als prefab beton) bij verschillende projecten door het hele land.

Balak Beton Nederland levert op professionele wijze kwaliteit met de nodige kennis en kunde in de bouwbranche en komt haar klanten tegemoet.

Wij hebben reeds 20 jaar ervaring in de bouwsector en zijn een beton montagebedrijf dat 100% achter haar diensten staat.

Wij werken klantgericht en bieden begeleiding aan bij de montage. Wij zijn gespecialiseerd in ruwbouw montage bij bouwprojecten. Wij kunnen de bekisting, ondersteuning, wapening en uiteraard het beton leveren.

Als ervaren specialist gaan wij flexibel en doeltreffend te werk.

Wij zorgen voor gecertificeerde mankracht, die ernaar trachten elke opdracht zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zodat we gezamenlijk de bouwtijd tot een minimum kunnen beperken. Dit alles in samenspel met alle betrokken partijen op de bouwplaats.

Tevens hebben wij in 2020 het bedrijf Balak Tunnelbouw Montage opgericht om de specialisatie en methodiek tunnelen binnen de betonbouw separaat aan te kunnen bieden. De vraag naar deze methodiek stijgt binnen de bouwsector. Om meer te weten te komen over dit bedrijf verwijzen wij u graag door naar balaktunnelbouw.nl.

Missie en visie

Balak Beton Nederland levert op professionele wijze kwaliteit met de nodige kennis en kunde in de bouwbranche en komt haar klanten tegemoet. Met als missie het begeleiden en monteren van het beton in de ruwbouw fase bij bouwprojecten.

Wij zijn een bedrijf dat 100% achter haar product staat en wij bieden onze diensten op een professionele wijze aan.

Menu