Wie zijn wij? – Over ons

In samenwerking met onder andere Volker Wessels, Van Wijnen, BAM Bouw en Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV realiseren wij de ruwbouw montage (zowel nat beton als prefab beton) bij verschillende projecten door het hele land.

Balak Beton Nederland levert op professionele wijze kwaliteit met de nodige kennis en kunde in de bouwbranche en komt haar klanten tegemoet.

Wij hebben reeds 25 jaar ervaring in de bouwsector en zijn een betonbouw bedrijf dat 100% achter haar diensten staat.

Wij werken klantgericht en bieden begeleiding aan bij de montage. Wij zijn gespecialiseerd in ruwbouw montage bij bouwprojecten. Wij kunnen de bekisting, ondersteuning, wapening en uiteraard het beton leveren.

Als ervaren specialist gaan wij flexibel en doeltreffend te werk.

Wij zorgen voor gecertificeerde mankracht, die ernaar trachten elke opdracht zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zodat we gezamenlijk de bouwtijd tot een minimum kunnen beperken. Dit alles in samenspel met alle betrokken partijen op de bouwplaats.

Tevens hebben wij in 2020 het bedrijf Balak Tunnelbouw Montage opgericht om de specialisatie en methodiek tunnelen binnen de betonbouw separaat aan te kunnen bieden. De vraag naar deze methodiek stijgt binnen de bouwsector. Om meer te weten te komen over dit bedrijf verwijzen wij u graag door naar balaktunnelbouw.nl.

Missie en visie

Balak Beton denkt met u mee en kan al het werk uit handen nemen. Wij kunnen u een totaalplaatje aanbieden. Ons uitgangspunt is in elk geval altijd oplossingsgericht denken met alle gemoeide partijen wanneer er zich onvoorziene situaties voordoen.

Heldere en tijdige communicatie is hierbij van belang om de planning up and running te houden. Hierbij kunnen wij een meerwaarde bieden in de vorm van advies in het voortraject, dit kan namelijk planningstechnisch in ons voordeel uitpakken en kosten schelen.

Wij leveren op professionele wijze kwaliteit met de nodige kennis en kunde in huis en komen onze klanten tegemoet. Met als missie het begeleiden van personeel en monteren van het beton in de ruwbouw fase bij bouwprojecten.

Wij zijn een bedrijf dat 100% achter ons product staat. Wij maken het concreet!

Menu